Praktisk info

Læs her de mere gængse informationer

Et samarbejde med Walk A Dog starter med at jeg kommer på visit i jeres hjem og tager en forventningssamtale med jer. Jeg møder jeres hund og lytter til ønsker og behov, og sammen finder vi ud af hvad der passer bedst.

Jeres hund må på ingen måder være aggressiv eller truende overfor andre hunde. Hunde på “forbudslisten” medtages ikke.

 

Sådan forløber en gåtur

Jeg afhenter jeres hund og kører til et egnet luftested, hvor der leges og socialiseres med mange andre hunde. Hunden vil blive en del af en “fast” lufte-flok, hvor den føler sig tryg og accepteret. Jeg laver små træningsøvelser, som stimulerer hunden undervejs, såsom søge efter godbidder, hjemkald og motoriske udfordringer. Gå-turen varer ca. 45-60 min.

Herefter køres jeres hund hjem igen, hvor der bliver skrevet i kontaktbog, skiftes vand i vandskål, farvel godbid, omsorg og nus bag øret.

Transporten foregår i et egnet transport-bur/kasse, så sikkerheden er i højsædet.

I bestemmer, om der skal luftes i snor eller “frit-løb”. Hvis jeres hund ikke egner sig til “frit-løb”, så bliver den holdt i en flexline, så den stadig har mulighed for at snuse lidt rundt.

Det er vigtigt, at I giver mig al den fornødne information om jeres hund, så alle kan føle sig trygge, og samarbejdet bliver en positiv oplevelse hele vejen rundt.

Ved hvalpe-ture giver jeg hvalpen mulighed for at udvikle sine sociale færdigheder, vænne sig til lyde, trafik og evt. andre hunde.

 

Forsikring

I skal have tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring og hunden skal være “chippet”/øremærket, og ligeledes være vaccineret.

I det tilfælde, at jeres hund forårsager ulykker/skade på andre hunde eller på mennesker (bid, tilsmudsning af tøj), vil dette blive pålagt ejers forsikring.

Jeg tager ikke ansvar for, hvis hunden stikker af eller kommer til skade på turen.

Oplysning om dyrlæge og tlf. nr. hertil er en selvfølge.

Jeg gør selvfølgelig alt i min magt for at ingen uheld sker…

Løbetid
Hvis hunden er i løbetid, vil hun blive holdt i snor under hele turen, og komme på enetur (se pris på dette).

Hvis I ikke har oplyst Walk A Dog I/S om løbetid og “uheldet sker”, er dette på ejers eget ansvar og for egen regning.

Kat

Ved pasning af kat indebærer besøget tømning af kattebakke, opfyldning af vand og madskåle, leg og hygge. Besøgets varighed ca. 60 min.

Herudover kan jeg tilbyde at tømme postkasse, vande blomster og tilse for ubudne gæster. Dette tilbud er gratis ved pasning af kat.

 

Pasning for faste luftekunder

Jeg tilbyder at passe din hund, hvis du skal på ferie. Din hund bliver en del af familien i den tid den er hos mig. Så ingen bure og løbegårde, hvor den er overladt til sig selv en stor del af tiden.